A-ROSA Sylt

A-ROSA Sylt

A-ROSA Sylt

A-ROSA Sylt er et eksklusivt hotel, der har beliggenhed i nordlige Sylt, som ligger syd for Rømø. Med over 40 kilometer strand og storslåede klipper er det erklæret et ‘verdensarvssted’ af UNESCO.
Selvom du ikke er gæst på hotellet, er du stadig mere end velkommen til at benytte baren, restauranten eller hotellets super lækre spa ophold.

Et verdensklasse hotel

A-Rosa Sylt byder på mange aktiviteter, men deres hovedattraktion er deres spaophold, der kun kan beskrives med deres 4-stjerner. Det er uden lige det bedste af sin slags, og så ligger det så nordligt for Tyskland, at det næsten er dansk.

 

Hotellet er et 4-stjernet luksuriøst hotel, der har gratis wifi og parkering. Værelserne er forsynet med aircondition og kæledyr er velkommen. Har du lyst til Roomservice, er det også tilgængeligt, samt fitnesscenter. Derudover har hotellet også bar, spa og boblebad.

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Rutevejledning til A-Rosa Sylt

Det er forholdsvist nemt at finde ud til A-Rosa Sylt, med en god udsigt til havet på begge sider.

 

Hvad kan du forvente af wellness-faciliteterne?

  • Fitnesscenter: Har du brug for at få brændt noget energi af, eller har du svært ved at undvære din fitness et par dage? Det behøver du ikke bekymre dig om – her er privat fitnesscenter!
  • Pools: Når solen skinner, kan du tage en dukkert i hotellets lækre pool for at køle ned. Er det dårligt vejr behøver du heller ikke bekymre dig – der er også indendørs pool!
  • Massage: Går du rundt med spændinger i kroppen, og har brug for at en massør får presset disse væk, kan du nyde en super god massage i hotellets wellness afdeling.
  • Sauna: Når du en gang er blevet kølet ned i poolen, eller har fået en god omgang massage, er det altid rart at slutte af med dampende varm luft i en sauna – nyd dette på hotellet.

 

Læs også: Hotel Berlin Wellness

 

Er du en eventyrlysten person?

Udover dit spaophold på A-Rosa Sylt, kan du lave mange andre aktiviteter på øen eller hotellet, så som:

  • Sightseeing flyvetur over øen
  • Dyreelskere kan booke ekspeditioner ud på havet for at se sæler
  • Klatre fyrtårne
  • Jogge
  • Spille golf
  • Surfe

Hvis ikke du selv gider at planlægge din tur rundt på øen, står hotellets reception altid klar til at guide og planlægge for dig. A-Rosa Sylt er et af mange hoteller i Tyskland, og et af mange gode spaophold i Tyskland.

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Mangler du inspiration til andre spaophold?
Læs også: Få en uforglemmelig ferie på Ostsee Resort Damp Wellness

Ingen kommentar

Skriv en kommentar