Ostsee Resort Damp Wellness

Få en uforglemmelig ferie på Ostsee Resort Damp Wellness

På Ostsee Resort Damp Wellness får du mulighed for let og hurtigt at tage afsted på en behagelig og hjemlig ferie nær Danmark. Resortet giver dig og din familie, kæreste eller andre mulighed for at nyde hinandens selskab til det ypperste i form af alverdens forskellige former for faciliteter, som bliver stillet til rådighed dagen lang. Om end du er til spa eller sport, tilbyder Ostsee Resort Damp Wellness, hvad end dit hjerte begærer.

 

Et væld af wellnessydelser
Mange gæster vælger at besøge netop Ostsee Resort Damp Wellness grundet deres mange forskellige wellnessydelser. Du har mulighed for at få et utal af forskellige former for behandlinger, hvor massage, bade og peelings blot er nogle af resortets mange tilbud. Derudover har personen, som går særdeles meget op i sit udseende, muligheden for at afprøve diverse kosmetiske og skønhedsmæssige behandlinger, som er ekstremt sunde for huden og kroppen.

Se prisen og hotellets informationer her!

Læs også: Indlæg om Spa og Wellness i Flensborg

 

Ostsee Resort Damp WellnessGør noget godt for kroppen
Udover de kosmetiske ydelser, der gavner kroppen lidt ekstra, kan du gøre noget ekstra godt for dig og din krop gennem nogle af de sundhedsmæssige ydelser Ostsee Resort Damp Wellness tilbyder. Her bliver der blandt andet stillet en ekstremt sund badekur til rådighed for dem, som ønsker at bruge en længere periode på resortet, for til gengæld at få en sund og rask krop i udbytte.

 

Utroligt smuk beliggenhed til Østersøen
Resortets beliggenhed bliver svær for dig at sætte en finger på. Med under en halv kilometers afstand til områdets centrum, har Ostsee Resort Damp Wellness en fuldstændig fantastisk placering, som i øvrigt ligger smukt ud til Østersøen. Området er en halvø ved navn Schwansen, der ligger i Slesvig, som altså er blot en time i bil fra landegrænsen! Uden at bevæge sig alt for langt væk fra Danmark, får du altså mentalt lov til at koble fra og komme langt væk fra hverdagen!

Kan du lide Ostsee Resort Damp?
Læs også: Hotel Berlin Wellness

Ostsee Resort Damp Wellness værelser

Ostsee Resort Damp Wellness tilbyder 4 forskellige slags værelser, som hver især har deres fordele alt afhængigt af, hvad du og dine medrejsende har brug for.

  1. Standardværelset sikrer dig at få nødvendighederne et resortværelse skal indeholde, for at du får et godt ophold; heriblandt en dobbeltseng, et værelse på 25 kvadratmeter, et badeværelse samt brusekabine og derudover et fladskærms-TV når du vil slappe lidt af.
  2. Komfortværelset giver det samme som standardværelset, udover at være en anelse større, og derudover have en flot havudsigt man kan vågne op til hver morgen.
  3. I Deluxeværelset får du et større værelse med en King Size seng, hvor du får komfortværelsets faciliteter, men desuden kan slappe af i dit private badekar.
  4. Er du afsted med familien, er Familieværelset formentlig velegnet til jer. Her får du et stort værelse på 50 kvadratmeter, tilsammen med komfortværelsets faciliteter.

 

Nyd et måltid på strandpromenadens restauranter

Ostsee Resort Damp WellnessI løbet af dit ophold skal du naturligvis hverken gå sulten eller tørstig i seng, og det har Ostsee Resort Damp Wellness sørget for, at du ikke kommer til! På strandpromenaden kan du med udsigt til havnen nyde et lækkert måltid på en af restauranterne, eller drikke et glas vin senere på aftenen. Er du mere til cocktails og fest står der selvfølgelig også flere forskellige barer og pubs til rådighed for dig, når end du skulle have lyst til det!

På Ostsee Resort Damp Wellness er der tænkt på alt – du skal blot medbringe dig selv og nyde ferien!

 

Vil du høre mere om Ostsee Resort Damp Wellness?

Se prisen og hotellets informationer her! 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar