Flensborg Spa og Wellness

Flensborg Spa og Wellness

Hvorfor et Flensborg Spa og Wellness ophold?

Flensborg byder på utroligt hyggelige omgivelser og har udover en fantastisk dejlig by, nogle rigtig fine hoteller rundt omkring. 2 Flensborg spa og wellness hoteller kan du finde her, som er nogle rigtig fine bud på, hvor man kunne vælge at rejse hen, hvis man ønsker en lille ferie fra den travle hverdag. Imens du er i Flensborg er der en masse seværdigheder du ligeledes kan slå tiden ihjel med, heriblandt; smukke kirker, hyggelige gågader og meget mere. Og når det er sagt, så har tyskerne styr på deres service i spa-industrien!

 

Arcadia Hotel Flensburg

 

Tæt på centrum!

Arcadia Hotel Flensburg befinder sig 0,9 km fra centrum, samt få minutter fra Flensborg havn, spisesteder, diskoteker og barer. Hotellet befinder sig tæt på nogle af de mest kendte attraktioner i Flensborg, hotellet befinder sig 10 minutter gåtur fra Flensborgs gågade eller 20 minutter gåtur fra Isted Lion. Derudover befinder hotellet sig 10 minutters køretur fra Flensborgs universitet.

Spa og wellnesscenter på hotellet

Hotellet tilbyder sauna, spa, wellnesscenter og deres flotte restaurant, som kan ses på billederne ovenover. Der er 24 timers roomservice, og desuden er hotellets personale til rådighed 24 timer i døgnet, klar til at hjælpe dig med at bestille udflugter og billetter. Hotellets restaurant, Am Hafen, byder på regionalt og internationalt cuisine. Gæsterne har mulighed for en drink i hotellets lounge bar om aftenen.

Hotellets værelser

Alle værelser har gratis Wifi, og ligeledes har lobbyen gratis WiFi. De fleste værelser har minibar, vand på flaske og kabel/satellit-tv. Værelserne har også bad, brusebad, tv og hårtørrer. Du har også mulighed for at få forbundne værelser hvis du tager afsted som familie!

 

Ønsker du en god tur til Flensborg med en ledsager, kan du lige nu bestille et værelse på tilbud!

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Hotellets bedømmelser af 1.387 tidligere gæster

 


 

Kan du ikke få nok af stjerner?
Hotellet ovenstående er et fantastisk godt bud på et hotel, som har fået en middelmådig placering i den gode ende, som alligevel præsterer fantastisk flot. Kan du ikke få nok stjerner vil det næste hotel være noget for dig. 5 stjerners ren luksus i form af fantastisk placering, lækre værelser og super service. Dette understreger de 5 stjerner blot, og er helt sikkert værd at undersøge nærmere. Eksperter har naturligvis ikke altid ret, men de eksperter som har undersøgt hotel Alter Meierhof Vitalhotel har altså vurderet, at dette er et af de fineste spa og wellness hoteller i Flensborg!

Læs også: Wellness ophold i Berlin


 

Alter Meierhof Vitalhotel

 

Flensborg Spa og Wellness tæt på centrum

Alter Meierhof Vitalhotel befinder sig i byen Glücksburg, og ligger 1,5 km fra centrum, Glücksburg er en by nordøst for Flensborg. Hotellet befinder sig ca. 6 km fra Flensborg centrum, hvilket er en kort køretur på 10-15 minutter eller få minutter fra stranden.

Værelserne

Hotellet lever virkelig op til sine 5 stjerner, med fladskærms-tv på alle standard værelser. Standard værelserne er ca. 25-40 m², mens deres kendte suites er 60 m² og indeholder kun dobbeltsenge, skrivebord, Fladskærms-tv og badeværelse med badekar og bruser.

Hotellet

Alter Meierhof Vitalhotel indeholder selvfølgelig gratis Wifi, både på værelserne og i resten af hotellet. Deres kendte spa- og wellnesscenter er udstyret med et tyrkisk dampbad. Hotellet byder også på en lækker skønhedssalon, 24 timers roomservice, hårsalon og renseri. Om aftenen kan gæsterne nyde en drink i lounge baren eller spise på hotellets flotte restaurant. Hotellets personale er flersproget og er altid klar til at hjælpe med vaskeservice.

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Se herunder et gennemsnit af 601 meget positive gæstebedømmelser!

Ingen kommentar

Skriv en kommentar