Hotel Berlin Wellness

Hotel Berlin Wellness

Hotel Berlin Wellness

Hotel Berlin Wellness byder på et væld af forskellige wellness hoteller, og det kan være svært at finde rundt i, hvilket man skal tage sin kæreste eller familie med på, når man har brug for en afstikker fra den travle hverdag. Her kan du læse om 7 af de bedste bud på spa ophold i Berlin, som du med sikkerhed vil få en fantastisk oplevelse med.

Om end du er til en billig fornøjelse som indeholder de nødvendige elementer et Hotel Berlin Wellness bør have, eller om du kan tillade dig at finde den store pengepung frem, kan du være sikker på at finde noget efter din smag på denne liste!

Klik ind for at undersøge tilbuddene nærmere  i forhold til hotel Berlin wellness !

 

7. SANA Berlin Hotel
En billig genvej til luksus (4 stjerner)

Dette er løsningen for dig, som ønsker at komme på en behagelig udflugt med spa og wellness, uden det behøver at tømme din pengepung. På SANA hotellet får du alle de nødvendige ting der skal til, for at man kan nyde et spaophold. Med wellnessfaciliteter i form af spa, sauna, massage og meget mere, er dette sted et af de bedste i Berlin til denne pris.

 

Fint spaområde og en udendørs afstikker
Om end du skal afsted med kæresten eller familien, går dette wellnessophold over de fleste menneskers forventning taget prisen i betragtning. Hotellet råder over et meget fint spa- og wellnessområde, hvor du blandt andet kan nyde massage, sauna og motionscenter. Stedet er meget familievenligt, eftersom der både kan passes børn, og bliver tilbudt forskellige faciliteter egnet til børnene. Får du brug for noget frisk luft, er der et behageligt udendørs terrasseområde, hvor man kan tage en hurtig afstikker.

 

Beliggenhed tæt ved KaDeWe og Ku’Damm
SANA hotellet har en super fin beliggenhed med blot 1 km. til diverse centrale områder. Du har eksempelvis mulighed for at finde det velkendte stormagasin KaDeWe ca. 0,5 kilometer fra hotellet, og lige under en kilometer fra det populære område Kufürstendamm, hvor man for alvor kan indånde Tysklands skønhed.

Se prisen og hotellets informationer her!

 


 

6. The Mandala Suites
Et massageparadis (4 stjerner)

Hvis du ikke er den store vandhund, men derimod foretrækker at tilbringe dagen med afslapning i form af en fantastisk god massage, er dette stedet for dig. Mandala suiterne er særdeles blevet anerkendt for at være det perfekte sted for par, som har brug for et par dage sammen med ren afslapning.

 

Få en behagelig massage
Mandala suiterne har specificeret sig i få ting, som de til gengæld formår at give en fantastisk god oplevelse i. Her er der særligt tale om den massageydelse hotellet tilbyder. Stedet tilbyder ikke pool område, men har til gengæld, udover deres suveræne massage, et fitnesscenter med udsigt ud over Potsdamer Platz i panorama-stil. På værelset kan man nyde et varmt karbad, og senere bevæge sig til loungeområdet og få noget lækkert at spise.

 

Beliggenhed til historiske pladser
Hvis man ønsker at være lidt kulturel mens man omsider befinder sig i Berlin, er der rig mulighed for at dette kan lade sig gøre. Ca. 1 km. væk finder du blandt andet museums-øen og Brandenburger Tor. Derudover kan du blot 300 meter fra destinationen finde Gendarmenmarkt og opleve mere at Tysklands historie. Vil du undersøge yderligere området kan du også finde en metrostation et par minutter fra hotellet.

Se prisen og hotellets informationer her!

 


 

5. Titanic Chaussee Berlin
Genlev rejsen fra 1912 (4 stjerner)

Dette hotel Berlin wellness har alt, det hjerte kan begære. Har du lyst til nogle spiser, du normalt ikke bevæger dig ud i, kan du finde dette i den middelhavsinspirerede restaurant. Derudover kan du få en masse forskellige wellnessoplevelser, eller besøge nogle af de nærtliggende historiske arrangementer som forgår i Berlins centrum ’Mitte’.

 

Kulinariske middelhavsoplevelser samt wellness
Træd ind i en verden der minder om 1900-tallets luksushoteller, og lad dine tanker bevæge dig tilbage på, hvordan det har været at befinde sig på skibet Titanic. Nyd din tid med alverdens wellnessmuligheder, eller slap af på et af hotellets moderne værelser. Undersøg morgenmadsrestauranten som byder på alle de middelhavsinspirerede kulinariske oplevelser du kunne drømme om. Både med massage, tyrkisk bad, sauna, forskellige pools og meget mere sikrer du dig et enormt behageligt spaophold.

 

Vær historisk og gå i byen
Hotellet er placeret i den populære og centrale bydel ’Mitte’ hvor der er utroligt mange historiske seværdigheder i gåafstand. Her findes blandt andet alt under 15 minutters gang; Det naturhistoriske museum, Berlinmuren og Hamburger Bahnhof. Derudover findes også her nogle af de mest populære steder at gå i byen i Berlin, og meget fine forbindelser til banegårde.

Se prisen og hotellets informationer her!

 


 

4. Hotel Palace Berlin
Perfekt til dig og kæresten (5 stjerner)

Hotel Palace er særligt kendt for at være det perfekte sted for par, der indtil nu har vurderet hotellet til en karakter på 10. På hotellet får I mulighed for at nyde spa og massage eller undersøge det centrale område i nærheden af Kufürstendamm som byder på et væld af shoppingmuligheder. Helt sikkert et af de bedste Hotel Berlin wellness, som oven i købet har fantastisk beliggenhed!

 

Spaluksus og morgenmadsspecialiteter
På Hotel Palace kan du tage for dig alt det du vil, af et væld af wellnessoplevelser og meget andet. Hotellet tilbyder blandt andet personlige trænere, hvis man ønsker at holde formen vedlige. Af klassiske spa-tiltag har Hotel Palace blandt andet spabad, pool og massager. Derudover finder du barer med mere end 150 forskellige drinks, og når du bliver sulten kan du nyde internationale- så vel som lokale specialiteter i hotellets morgenmadsbuffet.

 

Gåafstand til shopping og Zoo
Under en kilometer fra hotellet finder du Kufürstendamm, hvor du har rig mulighed for at undersøge nogle af de mange butikker området har at byde på. Derudover findes inde for samme radius både Berlins Zoologiske Have og KaDeWe, hvor der foregår yderligere shopping. Udover fantastisk luksus på selve hotellet har stedet altså en meget fin beliggenhed. Så hvis du søger et ophold er Hotel Palace  det perfekte Hotel Berlin Wellness.

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Er du tilfreds med indlægget: “Hotel Berlin Wellness”
Så Læs også: Lubeck Spa og Wellness


 

3. Grand Hyatt Berlin
Nyd dampbad og behandlinger (5 stjerner)

I det centrale Berlin tæt ved Potsdamer Platz og Brandenburger Tor finder du Grand Hyatt hotellet, som er et af de bedste og mest luksuriøse i branchen. Hotellet byder på fantastiske behandlinger som blandt andet omhandler zoneterapi og dampbad. Dette bliver et wellnessophold, du sent vil glemme.

 

Zoneterapi, behandlinger, dampbad mm.
Udover at tilbyde de sædvanlige wellness tiltag så som pool og spabad har dette hotel en verden fuld af forskellige behandlinger man kan nyde. I alt findes 6 forskellige rum til forskellige former for behandlinger. Blandt andet zoneterapi, dampbad, ansigtsbehandlinger og scrub-behandlinger. Derudover kan man få forskellige former for massage; blandt andet er deep-tissue massagen meget populær at prøve for de fleste besøgende – desuden tilbydes der manicure og pedicure.

 

Kultur og shopping nær placeringen
Ydermere har hotellet også et fitnesscenter samt Wi-fi på alle fællesarealer, og hvis man skulle få lyst til en drink kan dette afvikles i hotellets lounge. Grand Hyatt ligger meget centralt, hvor eksempelvis Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz og Brandenburger Tor ligger blot 2 kilometer fra lokationen. Her er altså rig mulighed for både at være lidt kulturel, på samme tid med at få lov til shopping i det berømte område.

Se prisen og hotellets informationer her!

 


 

2. The Westin Grand
Gør noget godt for dig og din krop (5 stjerner)

Besøg et af de  Hotel Berlin wellness ophold , som har et enormt udvalg af forskellige former for wellness oplevelser. Du kan på The Westin Grand blandt andet prøve dig ad med forskellige massager og kropsbehandlinger, som du aldrig har hørt om før. Udover at være fantastisk behageligt gør du desuden noget godt for din krop. Med dette store udvalg opnår hotellet en 2. plads på listen!

 

En verden fuld af wellness
The Westin Grand er et af de hoteller i Berlin, som byder på flest forskellige spa-mæssige services. Her kan du boltre dig løs i alverdens former for wellness lige fra et luksuriøst spaområde til diverse kropsbehandlinger. Herudover kan du få massager, hvor hot-stone massagen blandt andet er meget populær. Set bort fra massage og spa, kan du slappe af i hotellets store have på 3.000 kvadratmeter!

 

Forkæl dig selv og din krop
Til personen, som går op i sig selv og sit udseende, er der også et bredt udvalg. Ansigtbehandlinger, body-scrub behandlinger samt manicure og pedicure står til rådighed, hvis man skulle få lyst til dette. Derudover udbyder hotellet aromaterapibehandlinger og body-wrap behandlinger, som mange besøgende nyder utroligt godt af.

 

Central beliggenhed til historiske attraktioner
Hotellet har ikke blot ufatteligt mange tjenester til det perfekte spaophold, men desuden også en meget fin beliggenhed i Berlins centrum, det såkaldte ’Mitte’ område. Her har du, hvis du ønsker at være lidt kulturel, rig mulighed for at bevæge dig til forskellige historiske attraktioner og områder. Blandt andet Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, Museumsinsel og Gendarmenmarkt ligger tæt på hotellets lokation, hvilket altså er kendetegn for en super fin og central placering.

Se prisen og hotellets informationer her!

 


 

1. Hotel Adlon Kempinski Berlin
Indbegrebet af luksus (5 stjerner)

Er du på udkig efter  et Luksus wellness hotel i Berlin, Hotellet, der emmer af luksus og opvartning. Er du i humør til at skeje lidt ekstra ud på din udflugt, for til gengæld at modtage en service af en anden verden, er Hotel Adlon Kempinski i Berlin stedet for dig. Alverdens tjenester og faciliteter sikrer sig at du får et uforglemmeligt ophold, hvilket blandt andet understreges ved det faktum, at hotellet vandt Trivago Awards 2017.

 

Komplet spaområde
Med et wellnessophold i det dyrere prisleje forventer man naturligvis at blive vartet op med ydelser og services til det ypperste. Det kan dette sted uden tvivl sørge for. Hotellet byder på et væld af fine restauranter, hvortil du endda kan få serveret morgenmad på værelset. Når engang du er vågnet kan du bevæge dig videre til et af de mange pool- og komplette spa områder, som blandt andet byder på sauna, tyrkisk bad, flere forskellige swimmingpools og meget mere så som akupunktur, massage og yoga.

 

Er du til fitness eller fest?
Til den træningsfikserede finder du selvfølgelig også et fitnesscenter, mens den festglade person kan tage for sig af diverse barer rundt på hotellet og deltage i festlighederne på diskoteket om aftenen. Der er også sørget for at du ikke behøver at bekymre dig om logistiske og praktiske tiltag på din udflugt. Med hotellets butikker, børnepasning, frisør, shuttletransport i limousine mm. er der ikke en finger at sætte på dette sted – har du kæledyr er du også velkommen til at medbringe disse. Er du glad for biler? Du får lov at prøvekøre hotellets Mercedes AMG!

 

Central beliggenhed
Hotellet ligger mindre end 0,5 kilometer fra Berlins centrum, og alene med denne kommentar kan det blive svært ikke at holde af hotellets placering. Har man planer om at besøge nogle af Berlins centrale turistattraktioner, vil man altså ikke få nogle udfordringer med transport, eftersom der kan vandres til de fleste steder på kort tid, hvis altså ikke man ønsker at benytte sig af hotellets egne transportydelser.

 

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar