Pullman Aachen Quellenhof

Pullman Aachen Quellenhof

Pullman Aachen Quellenhof

I den tyske nordstat Nordrhein-Westfalen finder du blandt andet byen Aachen. Det er en utroligt charmerende by, som har mange fine steder at byde på. Nogle af de mest populære seværdigheder er den gamle domkirke fra omkring år 800, det hyggelige marked, hvor man kan bruge mange timer på at købe lokale godter og den gamle fæstning Ponttor fra omkring år 1300. Byen emmer af historie og stemning. Hvis du på et tidspunkt kommer til at skulle besøge denne by, men mangler et sted at holde til, er Pullman Aachen Quellenhof helt klart værd at overveje!

Hotellet er perfekt til både forretningsrejsende og ferienydere, så hvad end grunden til dit ophold måtte være, kan du være sikker på at få et godt ophold på dette hotel. Grunden til dette kan du læse en helt masse om i nedenstående artikel!


 

Eminente spafaciliteter 

På Pullman Aachen Quellenhof er der fantastiske spafaciliteter til rådighed. Du kan slappe af i en trendy finsk sauna, blive varmet igennem i et lækkert dampbad, køle af i den flotte “ice grotto” og meget mere. Der er alt, hvad hjertet begærer inden for spa faciliteter. Ønsker man en skønhedsbehandling, er dette også muligt i hotellets skønhedssalon. Spa afdelingen er perfekt til at komme ned i gear efter en lang dag i Aachen.

 

 

Fortræffeligt hotel til både business og ferie

Hotellet har hele 13 mødelokaler til rådighed, der er perfekte til at afholde møder eller andre forretningsevents i. Det største mødelokale kan rumme op til 550 mennesker, hvilket giver mulighed for at afholde store konferencer osv. Hotellets fine belligenhed i midten af Aachen er også optimal for events som disse. Der er blandt andet også printere på hotellets, så man altid kan være klar til møder og andet, som man skal nå ud til i løbet af en dag. Dette gælder også, hvis man blot er på ferie i Aachen. Den kendte og meget smukke domkirke i Aachen ligger kun 10 minutters gang fra hotellet.

Se prisen og hotellets informationer her!

Læs også om: Pullman Berlin Schweizerhof 

 

Find også disse lækre faciliteter på hotellet

Overall-bedømmelse af hotellet fra tidl. gæsters besøg!

  • Gratis wi-fi på hotellet
  • En super lækker morgenmadsbuffet
  • Tag en dukkert i hotellets pool
  • Primært til kvinderne; en skønhedssalon
  • Spa til når du har brug for at stresse af

 

De små detaljer der tæller

Det er altid de små detaljer, som lige giver det sidste, hvilket du i den grad også kan forvente når du besøger Pullman Aachen Quellenhof. Du finder blandt andet minigolf på hotellet, var man lige kan få et afbræk fra et forretningsmøde eller sende unger ud og spille. Selvfølgelig har også adgang til internet på hotellet, så du kan komme i kontakt med omverden, eller hente de seneste nyheder ned. Har du en bil stående på parkeringspladsen, så behøves du holde dig selv vågen hele natten, for der sker ingenting med den, da pladsen er overvåget. Er du alligevel vågen ud på de sene timer, så kan du benytte det Casino som er ved hotellet, eller være social i en af hotel Pullman Aachen Quellenhof mange loungebarer. Derefter kan du også vælge at fortsætte ud i nattelivet hvis det ønsker, er det ikke dig, så kan du tage tilbage på værelset hvor minibaren altid har åbent.

Læs også om: Pullman Berlin Schweizerhof

Ingen kommentar

Skriv en kommentar