Pullman Berlin Schweizerhof

Pullman Berlin Schweizerhof

Berlin er Tysklands hovedstad med et indbyggertal på mere end 3,5 millioner. Den har haft stor historisk betydning for både verden og Tyskland, hvilket bl.a. har bidraget til, at den i dag er blevet til et populært rejsemål for mennesker fra hele verden. Hvad enten du er interesseret i kultur, historie, arkitektur eller måske nye kulinariske oplevelser, så har Belin med garanti noget at byde på inden for disse områder, som kan imponere dig. Berlin er en by, som du kan besøge uanset, hvilken årstid det er, da der er et hav af både udendørs og indendørs aktiviteter, som man kan begive sig i færd med.  Hvis du ønsker at opleve Berlin på den bedst mulige måde, så bør du helt sikkert overveje at booke et værelse på hotel Pullman Berlin Schweizerhof, for at gøre dit ophold i den fantastiske storby behageligt.


 

Fremragende hotel med god beliggenhed i Berlin

Berlin er en populær rejsedestination for mange mennesker. Storbyen byder på en masse spændende oplevelser inden for både kultur og historie. Hotel Pullman Berlin Schweizerhof er et fantastisk hotel for turister med imponerende anmeldelser, der ligger kun 5 minutters gang fra den populære shoppinggade Kurfürstendamm, som er beliggende i bydelen Charlottenburg-Wilmersdorf. I og med at hotellet ligger så centralt, åbner det op for muligheden for at tage en hurtig pause på hotellet midt på dagen.

Udforsk spa-afdelingen
Dette kan man bl.a. gøre på hotellets spa-afdeling. Her kan forkæle sig selv med forskellige former for massage, der er specielt designet til at lindre ømme muskler efter en lang dag med shopping. Det er også muligt at få en af de populære hot stone massager, hvor man får massage med varme sten. Mange tidligere gæster har anbefalet spa-afdelingen, og den store tilhørende pool. Det tyrkiske dampbad, som hotellet er indehaver af, har også modtaget mange rosende ord fra glade og afslappede besøgende. 

Lækker mad i hotellets restaurant

Hotellet er det 2. mest bookede 5-stjernede hotel i Berlin, dette skyldes bl.a. den fantastiske beliggenhed, det venlige personale, den eksklusive spa-afdeling, men også den gode mad. Hver dag bliver der serveret en overdådig morgenmadsbuffet, og derudover er det også muligt at få både frokost og aftensmad på Blend Berlin Kitchen & Bar, som er hotellets restaurant. Restauranten er inspireret af Berlins multietniske befolkning, hvilket betyder at Berlins ånd og sjæl er inkorporeret i denne moderne restaurant på en kreativ måde.

Spis dig mæt i restauranten
Restauranten har åbent hver dag fra 12.00 til 14.00 samt fra 18.00 til 23.00. Personalet i både restauranten og på hotellet er altid venligt og imødekommende, hvilket er med til at sikre et behageligt og nemt ophold. Dette kommer også til udtryk ved, at det er muligt at få passet sine børn, hvis man anmoder om det. Dette betyder, at man sagtens kan nyde en romantisk børnefri aften i restauranten eller i spa-afdelingen. Hvis man ønsker en drink er dette muligt i hotellets bar, som er åbent hver dag fra 23.00 til 02.00. 

Se prisen og hotellets informationer her!

Læs også om: Pullman Dortmund

 

Andre faciliteter på Pullman Berlin Schweizerhof 

Overall-bedømmelse af hotellet fra tidl. gæsters besøg!

  • Morgenmadsbuffet
  • Grafis Wi-Fi
  • Pool
  • Restaurant
  • Skønhedssalon

 

Læs også omPullman Stuttgart Fontana

Ingen kommentar

Skriv en kommentar