Pullman Dortmund

Pullman Dortmund

Dortmund er en by i Tyskland med næsten 600.000 indbyggere. Det er den by i Tyskland, hvor der bliver brygget aller mest øl, hvilket betyder at du på en tur dertil, har mulighed for at smage øl fra byens forskellige kendte bryggerier. De er også særligt kendt for deres stadion Signal Iduna Park, hvor fodboldholdet Borrusia Dortmund holder til. Er man interesseret i fodbold, kan man udover at besøge stadionet også slå et smut forbi det tyske fodboldmuseum. Derudover er byen kendt for sine mange golfbaner, men hvis man er mere til kunst, kultur eller arkitektur, så kan dette også let opnås i den flotte by. Oplev alt dette mens du holder til på Pullman Dortmund!


 

Fantastiske faciliteter i Dortmund

Dortmund byder på en masse skønne hoteller og oplevelser rundt omkring i byen. Pullman hotellet i byen er et af disse fantastiske steder, hvor man kan opnå maksimal afslapning på en kort ferie. Dette afvikles blandt andet i form af hotellets lækre spa faciliteter, hvor du eksempelvis kan slappe af i hot tub eller måske endda bruge lidt tid i fitnesscenteret, hvis du er til det! Det er de færreste, der ikke af og til kunne bruge en times tid omgivet af spa tilbud – og det er der ikke noget at sige til. Der er intet, der skriger af afslapning som spa gør, så hvis du har brug for at komme væk fra hverdagens stress, er dette perfekt for dig!

 

 

Få noget godt at spise og drikke

Når du ikke opnået al den afslapning du kan rumme om dagen, er der også en helt masse andre goder ved hotellet. Nogle af dem er restauranten og baren / loungen. I disse områder vil hotellet byde på noget mad og drikke, og får du brug for noget særlig service vedrørende vasketøj, børnepasning eller andet, er der ingen problemer på denne front – det tager hotellet sig af. Det er altid ekstremt rart, at man ikke behøver at tage stilling til en helt masse praktiske ting og sager, så som børnepasning og vasketøj. Her er det bare væsentligt mere lækkert, at få nogle professionelle til at ordne det for en, så der bliver mere tid til at slappe af.

Se prisen og hotellets informationer her!

 

Faciliteter, du også møder på Pullman Dortmund

  • Roomservice

    Overall-bedømmelse af hotellet fra tidl. gæsters besøg!

  • Shuttlebus
  • Højfarts-WiFi
  • Konference services
  • Børneaktiviteter

 

Der er sørget for dit velbehag

Som du nok efterhånden har fornemmet, er der på dette hotel sørget for dit velbehag i alle tænkelige retninger. Alt lige fra Bussen til / fra hotellet til spa faciliteterne, der giver dig afslapning af en anden verden. Derudover er hotellet også ganske børnevenligt, hvilket ofte kan være svært at finde i storbyer. Eftersom Pullman Dortmund udmærket er klar over, hvor stor en ‘byrde’ børn kan være når man vil slappe af på sin ferie, har personalet stillet sig selv til rådighed, for at hjælpe på dette punkt. Det er god service!

Klik ind ovenstående, og undersøg hotellets ydelser og priser endnu nærmere – dette er helt klart et af de bedste hoteller i Dortmund, som du finder til en meget fin pris. 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar